Ce opțiune, Oferte cartela prepay - Extraoptiuni - Telekom

Optiuni Roaming | Roaming | Orange

Elimină aplicațiile și driverele pe care le-ați instalat.

Ia-ți cartela Telekom

Elimină modificările făcute la setări. Restabilește orice aplicații instalate de producător când calculatorul a sosit cu Windows Elimină toate aplicațiile instalate ce opțiune producătorul PC-ului. Eliminați tot Reinstalează Windows 10 și elimină fișierele personale.

Dacă PC-ul dvs. Ștergerea datelor pe eliminarea de fișierele și curățarea unității.

ce opțiune cum faci bani în străinătate

Dacă aveți de gând să donați, să reciclați sau să vindeți PC-ul, utilizați această opțiune. Procesul poate dura o oră sau două, dar acest lucru poate face mai dificil ca alte persoane să recupereze fișierele pe care le-ați eliminat. Ștergerea Off doar îndepărtare fișiere.

Весьма вероятно, что время от времени контакт с землей у них все же случался.

Este nevoie de mai puțin timp, dar este mai puțin sigur. Resetați PC-ul din ce opțiune de conectare Dacă nu puteți deschide Setări, vă puteți reseta PC-ul din ecranul de conectare.

În plus, beneficiezi de numeroasele avantaje ale tarifelor preplată mai ieftine și nenumărate opțiuni.

Conectați la PC suportul fizic de ce opțiune pe care l-ați creat și reinstalați Windows Deschideți Explorer și selectați unitatea cu suportul de instalare. Din directorul rădăcină al unității, faceți dublu clic pe setup. Selectați Modificați ceea ce vreți să păstrați. Selectați una din următoarele opțiuni, apoi selectați Următorul: Păstrați fișierele personale și aplicațiile — se vor păstra datele ce opțiune, aplicațiile și setările.

Păstrați doar fișierele mele personale — se vor păstra datele și setările personale și toate aplicațiile vor fi eliminate. Nu se păstrează nimic — se vor elimina toate datele personale, setările și aplicațiile. Avertisment: Nu puteți anula o reinstalare a Windows Asigurați-vă mai întâi că faceți backup fișierelor dacă alegeți opțiunea Nu se păstrează nimic.

Pentru a termina, selectați Instalare pentru a începe reinstalarea Windows 10 pe PC. PC-ul va reporni de câteva ori în timpul reinstalării. Utilizarea unui suport de instalare pentru a restaura PC-ul Important: Dacă ați criptat dispozitivul, veți avea nevoie de cheia BitLocker pentru a utiliza o unitate de recuperare pentru a restaura sau a reseta PC-ul dacă nu știți cheia BitLocker, consultați Găsirea cheii de recuperare BitLocker.

Dacă PC-ul nu pornește și nu ce opțiune creat o unitate de recuperare, descărcați suportul de instalare și utilizați-l pentru a restaura de ce opțiune un punct de restaurare a sistemului sau a reseta PC-ul. Pe un PC care funcționează, accesați site-ul web Descărcare software Microsoft. Descărcați instrumentul de creare a suporturilor fizice Windows 10 și apoi rulați-l.

Selectați Creați un suport fizic de instalare pentru alt PC. Alegeți o limbă, o ediție și o arhitectură pe ce opțiune de biți sau pe 32 de biți. Urmați pașii pentru a crea suportul fizic de instalare, apoi selectați Terminare.

Recuperare parolă

Conectați suportul de instalare pe care l-ați creat la PC-ul nefuncțional și apoi activați-l. În ecranul de configurare inițial, introduceți limba dvs. Dacă nu vedeți acest ecran de configurare, este posibil ca PC-ul să nu fie configurat să booteze de pe o unitate.

  1. Opțiuni PrePay | Orange
  2. Cue ball bitcoin
  3. Ortel Mobile - Opțiuni

Consultați site-ul web al producătorului PC-ului pentru informații despre cum să modificați ordinea de boot a PC-ul dvs. Selectați Reparare computer. În ecranul Alegeți o opțiune, selectați Depanare. Aceasta va elimina aplicațiile instalate recent, driverele și actualizările care pot cauza problemele de pe PC. Restaurarea de la un punct de restaurare nu va afecta fișierele personale. Utilizarea unei unități de recuperare pentru a restaura sau a recupera PC-ul Important: Dacă ați criptat dispozitivul, veți avea nevoie de cheia BitLocker pentru a utiliza o unitate de recuperare pentru a restaura sau a reseta PC-ul dacă nu știți cheia BitLocker, consultați Găsirea cheii de recuperare BitLocker.

Dacă PC-ul nu pornește, puteți utiliza o unitate de recuperare pentru a restaura de la un punct de restaurare sistem sau pentru a recupera PC-ul. Pentru informații despre cum se creează o unitate de recuperare pe un Profitabil tc pentru opțiuni binare funcțional, consultați Crearea unei unități de recuperare.

Notă: Dacă utilizați un dispozitiv Surface, consultați Crearea și utilizarea unei unități de recuperare USB pentru Ce opțiune pentru a descărca și ce opțiune crea o imagine de recuperare USB, în special pentru dispozitivul Surface. Pentru a restaura sau a recupera utilizând o unitate de recuperare: Conectați unitatea de recuperare și porniți PC-ul.

Pe ecranul Alegeți o opțiuneselectați Depanare, apoi selectați una dintre următoarele două opțiuni. Dacă nu vedeți ecranul Alegeți o opțiune, este posibil ca PC-ul să nu fie configurat să booteze de pe o unitate. Consultați site-ul web al producătorului PC-ului pentru informații despre cum să modificați ordinea de bootare a PC-ului dvs. Acest lucru nu vă va afecta fișierele personale, dar va elimina aplicațiile instalate ce opțiune, driverele și actualizările care pot cauza problemele de pe PC.

Acest lucru va elimina fișierele personale, aplicațiile și driverele pe care le-ați instalat, precum și modificările făcute la setări.

ce opțiune comentarii platforme de tranzacționare cu opțiuni binare

Acest lucru vă va păstra fișierele personale, dar va elimina aplicațiile și driverele instalate după upgrade, precum și orice modificări efectuate la setări. În majoritatea cazurilor, veți avea 10 zile pentru a reveni.

Ai sub control fluxul de internet și de minute?

Pentru a reveni, va trebui: Să păstrați tot ce este în folderele windows. Să eliminați toate conturile de utilizator ce opțiune după upgrade. Să cunoașteți parola pe care ați utilizat-o pentru a vă conecta la Windows 7 sau Windows 8. Să aveți unitatea USB pe ce opțiune ați utilizat-o pentru a face upgrade la Windows 10 dacă ați utilizat una. Notă: Dacă reveniți la Windows 8. Pentru a remedia aplicațiile, reinstalați-le din Microsoft Store. Notă: Opțiunea din Setări de a reveni la versiunea anterioară de Windows este disponibilă doar pentru o perioadă limitată după upgrade.

Informații pentru utilizatorii Windows Insider Dacă sunteți utilizator Totul despre opțiune și compilarea preliminară curentă nu funcționează pentru dvs. Sub Reveniți la versiunea anterioară de Windows 10, selectați Începeți. Acest lucru nu va elimina ce opțiune personale, dar va elimina aplicațiile și driverele recent instalate și va schimba setările înapoi la valorile lor implicite.

Revenirea la o versiune mai veche nu vă va elimina din programul Insider. Atunci când este gata următoarea versiune preliminară, aceasta va fi instalată pe PC. Restaurarea de la un punct de restaurare a sistemului Această opțiune readuce PC-ul la un moment anterior din timp, denumit punct de restaurare a sistemului.

ce opțiune în cazul în care într- un timp scurt puteți face bani

Punctele de restaurare sunt generate atunci când instalați o aplicație nouă sau un driver ce opțiune sau atunci când  creați manual un punct de restaurare. Restaurarea nu vă va afecta fișierele personale, dar va elimina aplicațiile, driverele și actualizările instalate după ce s-a creat punctul de restaurare. În caseta de căutare din bara de activități, tastați panou de control,apoialegeți din lista de rezultate.

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.

În caseta de căutare Panou de control, tastați recuperare. În caseta Restaurare fișiere și setări de sistem, selectați Următorul. În lista de rezultate, selectați punctul de restaurare ce opțiune care doriți să îl utilizați, apoi selectați Scanare pentru programele afectate.

Note: Dacă nu vedeți punctul de restaurare pe care ce opțiune să îl utilizați, bifați ce opțiune de selectare Afișează mai multe puncte de restaurare pentru a vedea mai multe puncte de restaurare. Dacă nu vedeți puncte de restaurare, motivul poate fi faptul că s-a activat protecția sistemului.

Opțiuni World

Iată cum să verificați: În caseta de căutare din bara de activități, tastați panou de control,apoialegeți din lista de rezultate. Dacă opțiunea Activare protecție sistem nu este selectată, atunci protecția sistemului nu este activată și nu există puncte de restaurare. Ce opțiune acest scenariu, nu veți putea recupera Ce opțiune folosind un punct de restaurare de sistem și va trebui să utilizați una dintre opțiunile de recuperare listate în această pagină.

Dacă opțiunea Activare protecție sistem este selectată, continuați cu pasul 6. Veți vedea o listă de elemente care vor fi șterse dacă eliminați acest punct de restaurare. Aveți nevoie de ajutor suplimentar? Alăturați-vă discuției.

Utilrecenzii