Explorator blockchain

site- uri de strategie cu opțiuni binare

Deținătorul a două alte afaceri digitale de succes; SiteWizard agenție digitală și Retortal planificator rețele sociale. Nick Cook Head of Operations Nick are mai mult de 20 de ani de experiență în consultanța unora dintre cele mai mari firme auto, printre care și Aston Martin, Bentley și Jaguar Land Rover.

câștiguri pe internet recenzii reale

Barry Last Head of Tech Development Barry este un Arhitect Soluționist experimentat care și-a petrecut ultimii 15 ani lucrând pentru unul din liderii industriei auto, un specialist cu mai multe premii. Chris Harrison Head of Blockchain Explorator blockchain s-a alăturat echipei noastre în și a fost co-arhitectul blockchain-ului nostru monitorizat.

Cum verificați starea și istoricul portofoliului nostru în exploratorul de blocuri?

Acum, el se ocupă de evoluția blockchain-ului, de integrările în schimburile de criptomonede și de aplicațiile suplimentare pentru dispozitivele și ecosistemele terță-parte. Cathy Jenkins Head of Marketing Cathy s-a alăturat echipei noastre în pentru a ne ajuta să ne stabilim rețeaua de parteneriate cu ONG-urile.

jocuri bitcoin

De atunci, Cathy a fost numită Șefa Departamentului de Marketing, pentru a susține eforturile companiei de a dezvolta o prezență globală.

Chris Norris Head of Corporate Relations Cu mai mult de 18 ani în poziții cheie la instituții financiare globale, printre care și Merrill Lynch și Citigroup, Chris este determinat să promoveze Electroneum explorator blockchain măsură ce piața financiară acceptă criptomonedele.

acțiuni bitcoin

Utilrecenzii