Opțiunea euro, cu net 4G Nelimitat pe bune!

opțiunea euro

În plus, beneficiezi de numeroasele avantaje ale tarifelor preplată mai ieftine și nenumărate opțiuni. Există un tarif potrivit pentru oricine.

cine sunt opțiuni

Plată în avans Preplată înseamnă să plătești în avans. Cumperți o cartelă SIM și o  încărci cu credit.

Apoi poți rezerva pe cartelă, din marea noastră ofertă de opțiuni, cea care ți se potrivește cel mai bine. După ce ai consumat opțiunea euro, apelurile și SMS-urile vor fi blocate.

recenzii privind câștigarea de bani online

Chiar și așa, poți fi contactat în continuare. Fără contracte pe termen lung Nu ai nevoie de un contract pe termen lung. Pentru a telefona cu Ortel ai nevoie doar de un telefon mobil fără blocare a cartelei SIM. Poți cumpăra online o cartelă SIM  gratuită sau una cu credit inițial.

expertopton în opțiuni binare

Schimbă opțiunile cu flexibilitate Tariful Ortel este flexibil, putând fi schimbat în fiecare lună. Astfel, cu Ortel păstrezi un control opțiunea euro asupra costurilor de telefonie fixă și mobilă. Fără costuri adiționale Deoarece nu există o taxă de bază și nici o cifră de afaceri minimă, nu există costuri suplimentare cu o cartelă SIM preplătită de la Ortel.

Tarifele ofertelor sunt exprimate in eurocredit valoare activata.

Ea amenință să nu fie o surpriză neplăcută când te uiți la factura telefonică. Tarife fixe pentru utilizatorii de smartphone Ortel oferă tarife flexibile și utilizatorilor de smartphone.

Î n fiecare lună pot fi cumpărate cu ușurință opțiuni de tarife fixe de Internet pentru a naviga de pe mobil.

cont demo de opțiuni binare

Partea bună este că aceste opțiuni de tarife fixe pot fi anulate în fiecare lună. Dacă într-o lună consumi mult Internet sau știi că vei opțiunea euro mult, poți cumpăra un astfel de tarif numai cu acea ocazie.

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite. Promoțional, până la 31 ianuariela Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming. Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție. Traficul național de date utilizat în Opțiunea euro Promoțională Messaging nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband.

Utilrecenzii