Specificații opțiuni, Specificații Auto Kia Mojave. Specificații Kia Mohave. Opțiuni și prețuri

RCD: principiu de funcționare, scop, specificații, opțiuni de conectare ale RCD

Șinele de acoperiș instalate, sticla colorată, janta volanului și butonul de transmisie sunt învelite în piele, portbagajul este echipat cu o roată de rezervă de dimensiuni complete.

Specificații opțiuni posibil să cumpărați un Kia Mohave în reprezentanțele auto rusești în de la 2,4 milioane de ruble, producătorul oferă o garanție de cinci ani, pentru kilometraj - mii km.

specificații opțiuni care este răspândirea în opțiuni binare

Crossover-ul din modificarea Premium este echipat cu roți R18 turnate, interior din piele, această versiune are suspensie spate pneumatică, trapa electrică, navigator și faruri xenon. Motorul este pornit aici cu un buton, există acces fără cheie la interiorul mașinii.

Scaunele din față sunt acționate electric și memorează pozițiile scaunelor, oglinzile electrice sunt pliate, prețul noului Kia Mohave în configurația Premium este de la 2,65 milioane de ruble. Exterior și interior Nu există nimic remarcabil în exteriorul Mohave - mașina pare specificații opțiuni puțin plictisitoare, atenția este atrasă doar de dimensiunile impresionante ale grilei cromate. Farurile sunt mari, de formă trapezoidală standard, liniile sunt drepte și simple și, totuși, datorită dimensiunilor sale considerabile, SUV-ul arată solid.

OptiPlex XE3 cu factor de formă redus Ghid de configurare şi specificaţii

Plasticul interior al unei mașini coreene este ieftin, deși nu este de cea mai proastă calitate, există inserții din lemn, coloana de direcție este reglabilă în toate pozițiile cu specificații opțiuni joystick electric. Există o mulțime de nișe pentru lucruri în cabină - în garniturile ușilor există buzunare pentru sticle de plastic și diverse fleacuri, există două compartimente în cotiera din față și există două suporturi pentru pahare pe consola cutiei de viteze.

Panoul de instrumente este destul de adânc încastrat în panou, cu iluminare de fundal albă și roșu la marginifoarte informativ, nu strălucește în lumina puternică a soarelui. Dar există, de asemenea, un inconvenient - locația aparatului de aer condiționat nu poate fi numită reușită, în condiții de lumină puternică, citirile practic nu sunt vizibile pe ecranul său, iar noaptea este dificil de văzut ce temperatură este setată.

Nu specificații opțiuni ușor pentru un șofer înalt să stea la volan, chiar dacă specificații opțiuni este complet împins înapoi, nu există prea mult spațiu.

specificații opțiuni opțiunile renunță la lucru din cauza

Dar pasagerii din al doilea rând se simt destul specificații opțiuni confortabili în mașină, iar trei dintre ei nu vor fi aglomerați aici. Trompă Volumul portbagajului Specificații opțiuni Mohav este mic, este egal cu de litri, dar acest lucru se întâmplă doar atunci când toate scaunele sunt la locul lor. Cele două spătaruri din spate pot fi pliate extrem de ușor, caz în care portbagajul este mărit la litri.

De asemenea, puteți plia al doilea rând, caz în care compartimentul de marfă devine foarte voluminos - litri. Există o nișă sub podea în portbagaj pentru sculă, roata de rezervă este atașată în exterior, sub fundul mașinii.

Internet fix

Pentru a deschide hayonul, este prevăzut un mâner din exterior, acesta este situat în centru, sub ornamentul cromat. În partea dreaptă există o priză de 12V, sub ea există o lumină de fundal cu întrerupător.

Ușa se deschide și se închide manual, nu există acționare electrică. Specificații Kia Mohave SUV-ul coreean asamblat în Rusia este echipat cu un motor diesel de 3,0 litri cu injecție directă de combustibil și turbocompresor.

Numărul de cilindri este 6, dispunerea lor este în formă de V. ICE cu o capacitate de de litri. Un motor diesel specificații opțiuni un astfel de volum consumă combustibil foarte economic, consumul de motorină pe km pe autostradă este de 7,6 litri.

Vă permite să setaţi dimensiunea memoriei de rezervă pentru enclavele extensiilor de protecţie software Intel. Performance Performanţe Tabelul următor descrie informaţiile despre procesorul computerului: Opţiune Descriere Multi Core Support Acest câmp specifică dacă se vor activa unul sau toate nucleele în cadrul procesului. Această opţiune este dezactivată în mod implicit.

În condiții urbane, consumul de motorină crește la 12,4 litri, motorina fiind aliniată la standardele Euro Volumul rezervorului de combustibil este de 82 de litri, motorul este asociat cu o transmisie automată cu 8 trepte, nu există alte opțiuni de transmisie. În ciuda faptului că Mojave este considerat un SUV cu drepturi depline, nu există punți solide aici, ambele suspensii sunt multi-link, independente.

Frânele cu disc sunt instalate în cerc, discurile din față specificații opțiuni ventilate. Garda la sol de mm și tracțiunea integrală permit crossover-ului să depășească terenul puțin adânc, conducând cu specificații opțiuni pe drumuri cu orice suprafață.

Dispozitivul dispozitivului

Tracțiune permanentă - puntea specificații opțiuni, față, este conectată cu ajutorul unui ambreiaj electronic. Lungimea mașinii este de aproape 5 metri mmînălțimea crossover-ului este de 1,76 m, lățimea de 1,92 m.

Cu un ampatament site web pentru a câștiga bani pe internet fără rating de investiții 2,9 metri, cercul de viraj este de 11 m, greutatea la bord a SUV-ului este de 2,22 tone, mașina este echipată cu servodirecție.

Dimensiunile suficient de mari fac ca SUV-ul să nu fie foarte convenabil pentru utilizarea în oraș, mașina este mai potrivită pentru călătorii pe distanțe lungi.

Kia Mohav în Rusia

Recenzii Kia Mohave În general, proprietarilor de mașini le place crossover-ul specificații opțiuni, deși nu este lipsit de dezavantajele sale. Recenzii pozitive. Un mare plus al mașinii este cabina spațioasă, iar dacă nu poate găzdui mai mult de 4 pasageri, atunci există spațiu mai mult decât suficient pentru bagaje.

specificații opțiuni indicatori de piață valutară

De asemenea, printre avantaje, proprietarii de automobile remarcă: un motor puternic care oferă o dinamică excelentă; frâne eficiente și moi; fiabilitate ridicată, avariile grave apar rar; control ușor; consum relativ redus de motorină; echipament bun, mașina are multe opțiuni suplimentare. Principalele dezavantaje ale Kia Mojav: suspensie rigidă; nu cea mai bună specificații opțiuni a construcției; design oarecum depășit.

Amortizoarele în special cele din spate nu sunt proiectate pentru o mașină atât de grea, din această cauză, mașina rulează de-a lungul drumului, cu legănare, iar piesele de suspensie trebuie adesea schimbate, deoarece nu pot rezista la sarcină.

specificații opțiuni opțiunea de opțiuni binare timp

Drumul accidentat se simte în cabină, în special pasagerii din spate o observă. Designul SUV-ului este oarecum arhaic, aerul condiționat și sistemul audio, de asemenea, nu arată modern, dar acest lucru nu este surprinzător, deoarece mașina este produsă din Fanii acestui brand așteaptă cu nerăbdare noul Kia Mohave în Este timpul să actualizăm specificații opțiuni, să lansăm o mașină care îndeplinește toate cerințele moderne. Test drive și recenzie auto. Și cum nu specificații opțiuni fi o nișă dacă acesta este un SUV imens cu șapte locuri cu motor diesel, al cărui design este timpul să se schimbe pentru a mulțumi tendințelor moderne din industria auto?

RCD: principiu de funcționare, scop, specificații, opțiuni de conectare ale RCD

Același Prado arată mult mai bine, ca specificații opțiuni nu mai vorbim de o grămadă de alți concurenți. Și, cu toate acestea, în legătură cu restilizarea dincare a ajuns în Federația Rusă abia în primăvara anuluiMohave a devenit cu siguranță mai drăguț, mai ales în interior.

Citiți toate detaliile despre el în recenzia noastră! Proiecta Restilizarea Mohave care a supraviețuit, care, după cum ați putea ghici din nume, a fost dezvoltată inițial pentru piața nord-americană, pare la fel de plictisitoare ca predecesorul specificații opțiuni și nu există aproape nimeni care să răsufle cu surpriză și încântare să o vadă pe drum. Iar gama de culori a modelului a fost completată cu nuanțe de albastru și maro. Aceasta este, de fapt, toate inovațiile.

Noua grilă cromată nu iese în evidență și nici optica capului în jurul marginilor.

Elemente noi de interior

Din lateral, o mașină cu rădăcini americane nu pare mai interesantă decât UAZ Patriot, iar o mașină internă costă aproape jumătate din preț! Schimbarea în designul jantelor din aliaj nu a afectat foarte specificații opțiuni situația. Un volum cu adevărat șic de spațiu de încărcare este ascuns în spatele ușii portbagajului, ceea ce este o veste bună.

Cu două rânduri de scaune pliate, specificații opțiuni volum atinge 2,7 metri cubi, ceea ce, ținând cont de podeaua plată, vă permite să organizați cu ușurință locuri de dormit cu drepturi depline. Nu e de mirare că mașina a fost concepută pentru SUA! Nu a existat acționare electrică la hayon și nu este este prevăzut doar un dispozitiv de închidere convenționaliar deschiderea este scăzută pentru persoanele a căror înălțime depășește cm.

Proiecta Fundația versiunii restilizate a lui Mohave este vechea structură a cadrului: în fața sa există o suspensie pe pârghii duble, iar în spate există o legătură multiplă. Pentru o taxă suplimentară, este oferită o suspensie pneumatică spate și un diferențial cu alunecare limitată spate autoblocantădar trebuie avut în vedere faptul că pe teren accidentat nu va fi de mare folos, deoarece designul SUV diferă în ceea ce privește obiceiurile de crossover, iar spațiul liber al modelului crossover este de numai mm, deși producătorul susține că sub fund până la mm.

Există vreun vecin?

Pentru conducerea serioasă pe teren accidentat, garda la sol specificații opțiuni sincer modestă. Adaptarea la condițiile rusești Mohave este cu siguranță o opțiune pentru oraș și ușor off-road, și nu pentru condiții rusești extreme, chiar și în ciuda prezenței cadrului și a tracțiunii integrale. Nu este pregătit în mod ideal pentru funcționare în Rusia, dar nici nu este rău: are specificații opțiuni rezervor de combustibil de 82 de litri cu protecție din oțel și un cric ascuns într-un organizator sub podeaua compartimentului de marfă, precum și o roată de rezervă de dimensiuni mari, un buton de panică pentru apelarea serviciilor de urgență în cazul unei Era -Glonass ", sistem de stabilizare, asistent la pornire în sus și control separat al climatului.

În plus, există un încălzitor electric de cabină.

  • Opțiuni și caracteristici ale corpului Dimensiunea specificațiilor de încărcare UAZ.
  • Optiuni binare wiki
  • Top câștiguri online
  • Opțiuni PrePay | Orange
  • Depozit minim de tranzacționare a opțiunilor

Confort Salonul lui Mohave este spațios în stil american, nu poți spune nimic despre specificații opțiuni. Se poate observa că este conceput pentru o familie numeroasă și prietenoasă, care ia o mulțime de lucruri cu ei pe drum și nu uită de cupele de hârtie cu cafea de la McDonald's - suporturile de pahare locale par a fi create special pentru ele.

Șapte locuri sunt o soluție bună pentru familie, dar în acest caz este mai bine să așezați copiii în ultimul rând - adulților cu siguranță nu le va plăcea acolo, deoarece al treilea rând nu este potrivit pentru pasagerii înalți și nu este foarte ușor pentru adulți să urce pe el.

Nici butonul de spălare a farurilor nu este bine amplasat.

Aspectul unității de control al climatizării 3 zone este logic și ușor de înțeles, controlul climatului este disponibil deja în configurația inițială. Geamurile automate mergeau doar către ușile din față, iar producătorul a decis să economisească bani pe cele din spate. Pe tavan există conducte de aer, o nuanță de iluminare, viziere pentru protecție împotriva soarelui cu secțiune retractabilă și trapa electrică trapa este în versiunea superioară.

Utilrecenzii