Livrare opțiuni.

Optiuni de livrare

Hărţi de timp de tranzit în Livrare opțiuni Calculare timp şi cost Aplicaţia de calculare a timpului şi costului vă ajută să găsiţi date şi ore de livrare, precum şi durate de tranzit pentru livrare opțiuni serviciile  UPS pentru colete şi transport cargo în peste de ţări şi teritorii.

livrare opțiuni

De asemenea, puteţi folosi aplicaţia de calculare a timpului şi costului pentru a afla care sunt costurile de expediere pentru o gamă de servicii UPS în multe ţări deservite de către aceasta. Modul de calcul al timpului şi costului Aplicaţia de calcul al timpului şi costului poate fi găsită în fila Expediere a site-ului ups.

Suntem aici pentru a vă oferi eficiență.

Din orice pagină a site-ului ups. Selectaţi Calculare timp şi cost.

  1. Identificarea tarifelor şi a orelor de livrare: UPS - România
  2. Cum se fac bani pe transferuri
  3. Optiuni de livrare

Urmaţi instrucţiunile ţinând cont de câmpurile obligatorii aceste câmpuri sunt indicate prin simbolul. Despre timpul de livrare UPS vă permite calcularea timpului necesar pentru livrare opțiuni oricărei expedieri, cu orice destinaţie, care este în responsabilitatea UPS.

Când calculaţi durata de livrare, vă vom arăta o gamă de opţiuni din care puteţi alege pentru a vă transporta expediţia la destinaţie.

Informații corelate

Livrare opțiuni putea vedea durata de livrare asociată fiecărei opţiuni de livrare, precum şi livrare opțiuni oră la care poate fi preluată expediţia. Având opţiunea de a realiza actualizări rapide asupra înregistrărilor şi de a vizualiza rezultatele în acelaşi ecran, puteţi folosi aceste informaţii pentru a lua cea mai bună decizie cu privire la modalitatea de transmitere a expediţiei.

livrare opțiuni

Despre costul expedierii Aplicaţia de calculare a timpului şi costului vă ajută să comparaţi duratele de livrare garantate şi tarifele publicate atunci când trimiteţi expediţii UPS către destinaţii din întreaga lume.

Cu ajutorul aplicaţiei de calculare a timpului şi costului puteţi: Obţine tarife calculate în moneda locală a ţării de origine Obţine tarife şi edita detaliile expediţiei pentru mai multe livrare opțiuni Calculaţi costul serviciilor cu valoare adăugată, livrare opțiuni este cazul Revizuiţi informaţii din sumarul de tarife într-o diagramă uşor de citit Vizualizaţi detalii despre tarife, inclusiv zonele, numai când aveţi nevoie de acestea Sorta rezultatele în funcţie de timp şi cost Obţineţi date şi timpi pentru livrările internaţionale pentru serviciul din uşă în uşă incluzând procesul de vămuire Informaţiile despre costul expedierii nu sunt disponibile pentru toate ţările.

Opțiuni de livrare

Dacă aplicaţia de calculare a timpului şi costului nu reprezintă o opţiune viabilă pentru ţările pe care le selectaţi, contactaţi biroul UPS pentru a primi grafic linii de tendință despre costul de expediere. Note suplimentare despre costul expedierii: Tarifele de expediere sunt estimate pe baza informaţiilor furnizate de dvs.

livrare opțiuni

Este posibil să fie aplicate şi alte taxe de expediere şi costul final al expedierii poate diferi în funcţie de numărul dvs. Consultaţi ghidul de preţuri şi servicii UPS aplicabil pentru detalii.

Livrare gratuita [Seliton România]

Tarifele de expediere nu include drepturi vamale, taxe sau alte costuri de brokeraj non rutină. Este posibil să se aplice alte taxe de livrare opțiuni, suprataxe sau taxe de servicii cu valoare adăugată şi taxa finală de expediere poate diferi în funcţie de caracteristicile expeditorului şi de caracteristicile şi de serviciile solicitate pentru coletele predate efectiv către UPS.

Use the zone number obtained in the Zone Chart and the weight of your shipment to get the shipping rate for the applicable service in the UPS Rate Chart.

livrare opțiuni

Înapoi sus Hărţi de timp de tranzit în Europa Hărţile de timp de tranzit în Europa vă permit să vizualizaţi hărţi color, care ilustrează numărul de zile lucrătoare necesare pentru livrarea prin serviciul UPS Standard, în Europa. Zilele de tranzit se bazează pe ţara şi codul poştal de origine.

Servicii de expediere Express | TNT Romania

Timpii de tranzit prezentaţi se bazează pe zilele lucrătoare şi sunt revizuiţi în mod ocazional datorită modificărilor tehnologice, în procesul de distribuţie şi la nivelul volumului. Timpii de tranzit reflectă programul obişnuit de livrare al UPS, dar nu sunt garantaţi.

livrare opțiuni

Timpii de tranzit afişaţi pentru aceste ţări reflectă serviciul pentru expedierile vămuibile şi ar putea fi mai scurţi pentru livrare opțiuni nevămuibile.

Utilrecenzii